Har du spørsmål?

Kveldsåpent og Kaffekos

I 2019 overnattet 100 000 nordmenn ute den første helga i september. Klarer vi å slå dette i år?

 

I forbindelse med Friluftslivets Uke og Natt-I-Naturen, inviterer vi til kveldsåpent museum og bålhygge på besøkssenteret, lørdag den 5. september. Senteret vil holde åpent utover ordinær åpningstid, fra klokka 18 fram til klokka 22.

Vi står for kokekaffe og kakao ved bålplassen ute. Ta gjerne med egen kopp! Det er også pulverkaffe å få inne på senteret neste morgen fra klokka 10.

I løpet av friluftslivets uke - den 5. til 13. september - kan barna delta på en konkurranse. Få alle svarene riktig på naturstien, og bli med i trekningen om en premie!

Vi oppfordrer til å fortsette kvelden med en overnatting utendørs. Bruk #nattinaturen til å dele opplevelsen din med andre på sosiale medier, og for å være med på en nasjonal premiekonkurranse i regi av Norsk Friluftsliv. Du kan lese mer om konkurransen her: https://friluftslivetsuke.no/bli-med-pa-nattinaturen-5-september/

Naturlekeplass

naturlekeplass foto Marit Eggen8Det er allerede flere som har prøvd ut vår nye lekeplass ute ved Besøkssenter nasjonalpark - Femundsmarka.

Her er det gode muligheter for å teste balansekunstene, både for store og små. Tilbudet er selvfølgelig gratis.  Velkommen! 

 

naturlekeplass foto Marit Eggen3naturlekeplass foto Marit Eggen9naturlekeplass foto Marit Eggen6

| Til toppen | Kontakt oss |

Kopirett © 2014 | Besøkssenter Nasjonalpark Femundsmarka og Gutulia, 2446 ELGÅ |